x

Live For Speed - LFS Shader Yaması İndir 2022 (Tüm Sürümler)

Live For Speed - LFS Shader Yaması İndir 2022 (Tüm Sürümler)
21 Aralık 2020 Pazartesi

LFS Modları Nedir

LFS Modları, yani Live For Speed Modları. 2014-2017 civarı zamanları LFS'nin en popüler zamanlarıydı. Son zamanlarda oyuncu sayısında düşüşe geçmiş bir oyundur. LFS'nin klasik bilinen araçları insanları bir süre sonra sıktığından dolayı insanlar bu araçların üzerine başka LFS Modları ya da LFS Yamaları yapmak isterler. Google, Youtube gibi platformlarda eskiden LFS Modları ve LFS Yamaları sık sık paylaşılırdı fakat günümüzde LFS Modları yani LFS Yamaları paylaşan kişiler elbette var fakat eskisi kadar sık paylaşılmamaktadır.

Bugün ki paylaşımımız LFS Shader, LFS Re Shade yani LFS Kaliteli Grafik Modu hakkında olacak.

lfs shader yaması indir
LFS Shader Modu - LFS Re Shade Nedir?

LFS'nin kalitesini yetersiz bulup keyif alamıyorsanız LFS Shader Modu yani LFS Kaliteli Grafik Modu, oyun içerisinde doğayı, ortamı, arabaları, güneş ışınlarını ve gölgeleriyle LFS'yi daha kaliteli ve daha fazla zevkli bir oyun oynamış oluyorsunuz.

Not: LFS Shader modu indirmek 15-20 civarı FPS'nizi düşürüyor bilginiz dahilinde olsun.

LFS Shader modu yani LFS Kaliteli Grafik Modu  ile ilgili oyundan bir kaç fotoğraf görmek isterseniz diye sizler için fotoğraflar derledik;

lfs shader

lfs shader yaması


lfs shader modu

LFS Shader Modu Nasıl Kurulur?

Aşağıda bulunan indir butonundan LFS Shader yamamızı indiriyoruz.

Shader.rar adlı dosyamızın içerisindeki shader klasörünü masaüstüne atıp beklemeye alıyoruz.

LFS'nin dosya konumu yani LFS'nin kurulu olduğu yeri açıp data adlı klasörü açıyoruz.

Data adlı klasörü açtıktan sonra masaüstüne attığınız shader adlı klasörü data klasörünün içerisine attıktan sonra kurulum işlemimiz bitmiş oluyor oyuna girip keyfini çıkarabilirsiniz.


Eğer bunları yaptıktan sonra hala daha LFS grafikleri kötü diyorsanız oyuna girip ESC bastıktan sonra sırasıyla aşağıdaki yolu takip edin.
ESC > Diğer > Post-processing shader:

Kısmının karşısında bulunan [hayır] butonuna tıklayıp [evet] haline getirdiğinizde ekstra oyunun sağladığı shader modu aktif hale gelecektir.

lfs modları
Burada Paylaş :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder