x

Live For Speed - LFS Son Sürüm İndir 2022 (0.7D, 0.6R)

Live For Speed - LFS Son Sürüm İndir 2022 (0.7D, 0.6R)
13 Haziran 2021 Pazar

LFS (Live For Speed) Nedir

Live For Speed 13 Temmuz 2003 tarihinde piyasaya sürülen Scawen RobertsVictor van Vlaardingen ve Eric Bailey adlı kişilerin geliştirdiği ​​debriyaj, lastik basıncı ve lastik türlerine kadar ince ayrıntı barındıran Single Player(Tek Kişilik) ve Online(Çok Oyunculu) şekilde oynanabilen gerçekçi bir yarış simülasyon oyunudur.

lfs son sürüm indir

Ciddi bir yarış simülatör oyunu heyecanı sağlamak ve gerçek yarış hazzını yansıtmak için çok iyi fiziklere sahip olmalıdır. Yarış için önemli olan tüm yönlerin simüle edilmesi gereklidir. Birçok gerçek yarış yönleri yer almaktadır. Kapsamlı ayar olanakları, benzin kullanımı, lastik aşınması, lastik basıncı gibi ince detay içermektedir.

lfs indir

LFS Ücretli Bir Oyun Mu?

Hayır, oyunu indirdikten sonra ücretsiz şekilde oynayabilirsiniz fakat oyunu Tek Oyunculu olarak botlar ile oynayabilirsiniz. Çoklu oyunculu oynamak isterseniz LFS'nin resmi sitesinden kayıt olup demo sunucularda oynayabilirsiniz. 

S2 Yani Lisanslı sunucularda oynamak için ise LFS.net adresinden belirli bir ücret karşılığında lisans satın almanız gerekmektedir.

lfs indir

LFS Lisans Ne İşe Yarar

Lisans olmadığı takdirde oyunu demo oynamak zorunda kalıyoruz, demo yani oyunu sınırlı şekilde oynayabiliyoruz. Demo neler içeriyor; tek bir pist, 3 adet araç ve çoklu oyuncu seçeneğinin kapalı olması ve obje ekleme ekranımızada da kısıtlamalar geliyor.

Lisans aldığınızda ise bütün pistler, otomobiller ve özellikleriniz açılmış oluyor.
Lisansınızı www.lfs.net sitesine ücretsiz şekilde kayıt olduktan sonra satın alabilirsiniz. 1 yıllık veya 5 yıllık değil tek seferlik ödeme ile bütün bir lfs maceranız boyunca onu ömürlük kullanabilirsiniz.
Lisans ücreti sitede İngiliz sterlini(pound) olarak satışta, Türk lirasına çevirirsek 24 Pound yaklaşık 85 Türk lirasına denk geliyor. Pound kurumuza göre bu fiyat değişebilir. (Kuru takip etmekte fayda var.)

LFS (Live For Speed) Tanıtım Videosu


Live For Speed Sistem Gereksinimleri


Gereksinim Seviyesi: Düşük

İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10

İşletim Sistemi Mimarisi: 32 / 64 Bit

İşlemci: 1 Ghz+

Bellek: 128Mb +

Ekran Kartı: 3D uyumlu ekran kartı

Disk Alanı: 400 MB+

Live For Speed Son Sürüm İndir 2022 0.7D

LFS Son Sürüm İndir 0.7D

 

Burada Paylaş :

1 yorum:

M4 KML dedi ki...

gzl gzl

Yorum Gönder